Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@18:54:04 GMT

مراقب دژاووی 2006 باشیم

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۰۵۶۲۷

مراقب دژاووی 2006 باشیم

صعود تیم ملی به جام جهانی 2022 چنان پرماجرا و پرتلاطم بود که به سختی بتوان الگویی برایش تعریف کرد.

روزنامه ایران: صعود تیم ملی به جام جهانی 2022 چنان پرماجرا و پرتلاطم بود که به سختی بتوان الگویی برایش تعریف کرد. اگر ملاک مرحله اول مقدماتی باشد که تا آستانه حذف رفته بودیم و وقتی مقرر شد که دور برگشت را خارج از خانه بازی کنیم، جبران فاصله امتیازات با بحرین و عراق به یک مأموریت غیرممکن شبیه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرحله پایانی مقدماتی اما تیم ملی منسجم و کم‌اشتباه بود و اتفاقات هم به نفع ما رقم خورد تا یکی از آسان‌ترین صعودها را تجربه کنیم.

تیم ملی در هشت سال دوران کی‌روش بتدریج توانست خودش را به تیمی تقریباً دست‌نیافتنی در آسیا تبدیل کند و بعد از صعود بی‌دردسر به جام جهانی 2018 تصور می‌شد که با هر رویه‌ای می‌توانیم از این مانع عبور کنیم. سیاست مدیران وقت وزارت ورزش و فدراسیون در انتخاب جانشین کی‌روش بیشتر به لجبازی شباهت داشت و با اصرار روی واژه «فوتبال تهاجمی» به سمت انتخابی رفتند که فوتبال ایران را تا آستانه نابودی و ورشکستگی برد. ویلموتس نه شایستگی فنی هدایت یکی از بهترین نسل‌های فوتبال ایران را داشت نه رقم قراردادش از استانداردهای فوتبال دنیا تبعیت می‌کرد. مردی که تاج اصرار داشت او را به‌عنوان «معمار نسل طلایی بلژیک» معرفی کند، با شکست مقابل بحرین و عراق تیم ملی را تا لبه حذف برد و خوش‌شانس بودیم که تصمیم گرفت قراردادش را یکطرفه فسخ کند. اسکوچیچ در آن شرایط تقریباً تنها گزینه موجود بود و تردیدهای زیادی درباره شانس موفقیتش وجود داشت، ولی با 4 برد متوالی در منامه توانست تیم ملی را از یک پیچ خطرناک عبور دهد. مرحله پایانی مقدماتی جام جهانی زمانی فرا رسید که تیم ملی آن بحران سخت را پشت سر گذاشته بود و توانست با شش برد مقابل سوریه، عراق، لبنان و امارات و تساوی با کره جنوبی بلیت قطر را رزرو کند. اتفاقات مقدماتی جام جهانی قطر تا اینجا شباهت زیادی به حکایت صعود تیم ملی به جام جهانی 2006 آلمان داشته است. در آن دوره هم چیزی نمانده بود که در مرحله نخست مقدماتی پشت سد اردن بمانیم، ولی در مرحله پایانی مشکلی نداشتیم و براحتی صعود کردیم. تیم برانکو اما در جام جهانی با بن‌بست فنی روبه‌رو شد و اختلافات درون تیم سر باز کرد تا پایان تلخی داشته باشد. در فاصله حدود یک سال تا جام جهانی قطر دغدغه اصلی باید این باشد که تیم اسکوچیچ فرجام مشابهی پیدا نکند. در روزهای آینده اغراق درباره توانایی‌های تیم بزرگترین اشتباه خواهد بود. باید بدانیم که اقیانوس جام جهانی با برکه مرحله مقدماتی یکی نیست و تیم ملی دیگر دست بالا را ندارد. در گروهی که حداقل دو تیم از ما قوی‌تر خواهند بود، ادعای فوتبال تهاجمی و رجزخوانی کاربردی ندارد و فقط با فوتبال منطقی و درایت فنی سرمربی می‌توان به شکستن طلسم عبور از مرحله گروهی امیدوار ماند. اسکوچیچ برای این میدان سخت گزینه مناسبی است؟

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۵۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمشیربازی جایزه بزرگ سئول؛ راهیابی پاکدامن و رهبری به جدول ٦٤ نفره

  به گزارش گروه و رزشی خبرگزاری صدا و سیما، مسابقات شمشیربازی جایزه بزرگ سئول از امروز شنبه (١٥ اردیبهشت) با برگزاری دیدار‌های گروهی مقدماتی انفرادی بخش مردان آغاز شد.    ایران با چهار نماینده در این مسابقات شرکت کرده است که پاکدامن به علت رنکینگ جهانی از برگزاری دیدار‌های مقدماتی معاف شداما محمد رهبری، محمد فتوحی و فرزاد باهرارسباران برابر حریفان شان در مرحله مقدماتی قرار گرفتند و نتیجه هم صعود مستقیم رهبری به جدول ٦٤ نفره اصلی و کنار رفتن دو نماینده دیگر کشورمان بود.   عملکرد نمایندگان ایران در روز نخست جایزه بزرگ سئول به این شرح است:   مرحله مقدماتی   *فرزاد باهرارسباران: سه برد و سه باخت و صعود به جدول ١٢٨ نفره   *محمد فتوحی: سه برد و سه باخت و صعود به جدول ١٢٨ نفره   *محمد رهبری: ٦ برد و صعود مستقیم به جدول ٦٤ نفره اصلی   جدول ١٢٨ نفره   *محمد فتوحی ۱۵ – ۴ ژانات نابیف (قزاقستان)    *فرزاد باهرارسباران ١٢ – ١٥ محمد العمر (عربستان)    جدول ٦٤ نفره مقدماتی    *محمد فتوحی ١٢ – ١٥سانگون پارک (کره جنوبی)    دیدار‌های جدول ٦٤ نفره اصلی روز دوشنبه برگزار می‌شود و طی آن علی پاکدامن با «آرتیوم سارکیسیان» از قزاقستان دیدار می‌کندو محمد رهبری به مصاف «توماس مارتینه» از فرانسه می‌رود.

دیگر خبرها

  • سهمیه جهانی زیر ۱۹ ساله‌های ساحلی ایران با صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • شمشیربازی جایزه بزرگ سئول؛ راهیابی پاکدامن و رهبری به جدول ٦٤ نفره
  • حضور پاکدامن و رهبری در جدول ٦٤ نفره
  • شمشیربازی جایزه بزرگ سئول| رهبری به جدول اصلی رسید؛ دو سابریست حذف شدند
  • حضور پاکدامن و رهبری در جدول ٦٤ نفره/ حذف دو سابریست
  • رهبری به جدول ٦٤ نفره رسید/ حذف فتوحی و ارسباران
  • صعود تیم ایرانِ یک به جمع ۸ تیم برتر والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال آسیا
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند